James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » The World Is Not Enough op televisie

The World Is Not Enough op televisie

Vandaag 3 oktober 2011 komt de negentiende James Bondfilm The World is Not Enough op televisie. In de derde film met Pierce Brosnan als James Bond 007 nemen we afscheid van een icoon uit de films.

Niemand minder dan Q (Desmond Llewelyn) gaat met pensioen. Hij wordt opgevolgd door (hoe kan het ook anders) R gespeeld door John Cleese. De rol van Bondgirl is voor Denise Richards. Een oude vriend van 007 is opnieuw in deze film te zien.

Maandag 3 oktober, 20:30u-23:05u op Veronica

The World Is Not Enough, GB 1999.

James Bond wordt erop uit gestuurd om in Spanje een cheque te innen. Als hij het geld op het hoofdkwartier van Mi6 in Londen aflevert en met M een nieuwe zaak bespreekt gaat er een bom af. Voor Bond begint het avontuur met een spectaculaire achtervolging over the Thames river.

Dit brengt levert hem weinig op. Maar Bond zit niet stil. Hij gaat op zoek naar aanwijzingen van de transactie waarmee het allemaal begon en komt op het spoor van de ontvoering van Elektra King.

Een dame die weet wat ze wil. Net als de schurk Renard die haar ontvoerde. Bond beschermt haar en komt erachter dat Elektra niet is wie ze werkelijk is.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken