James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » The James Bond Elephant

The James Bond Elephant

Update Foto`s Voor een campagne voor het behoud van de Aziatische olifant zijn er in Londen vele olifanten in het straatbeeld verschenen. Ook 007 mag niet ontbreken.

 

Ian Fleming Publications steunt de strijd voor het behoud van de Aziatische olifant. In de afgelopen honderd jaar is meer dan 90 procent van de populatie verdwenen. Dit is een ernstige zaak. Ook Lucy Fleming, nicht van Ian, steunt de actie.

Samen met Oliver Lloyd ontwierp ze een James Bond olifant. Het kunstvoorwerp is tot en met 3 juli te zien bij the Londen Eye in Londen. Het beest is wit met een aantal kogelgaten en verschillende teksten van Ian Fleming sieren de olifant. Ook staan er titels van romans op. Meer informatie via ianfleming.com.

Update: foto’s, met dank aan Ian Fleming Publications Ltd.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken