James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Teaser-poster Spectre

Teaser-poster Spectre

De eerste officiële teaser-poster van Spectre is afgelopen week uitgekomen. De poster, verschenen in liggend en staand formaat, toont Daniel Craig in een outfit welke ons vooral doet denken aan diverse promotiefoto’s van Live And Let Die (1974) en aan Steve McQueen. De posters zijn ook verschenen in het zwart-wit.

520_300_spectre_poster_001

Remmert van Braam van Jamesbondlifestyle.com heeft gekeken naar de lifestyle-items op de poster. Daniel Craig heeft zijn oude vertrouwde Walther PPK pistool weer. Daarnaast draagt hij een Omega-horloge met een zogenaamde NATO-strap, zoals eerder te zien was in klassiekers als Thunderball. De trui welke Craig draagt is een N.Peal NP300 met Turtle Neck. Op de officiële website van het merk staat deze ook omschreven als de Spectre-trui.

520_300_spectre_poster_002

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken