James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Sir Christopher Lee verhinderd op Fan Fest

Sir Christopher Lee verhinderd op Fan Fest

Sir Christopher Lee zou op Fan Fest een Cinema Retro Award in ontvangst nemen. Helaas is hij verhinderd. Maar een oude vriend neemt de award in ontvangst.

 

Sir Christopher Lee ontvangt op 24 april tijdens het Fan Fest festival in The London Film Museum een award. Helaas is hij verhinderd. Maar gelukkig heeft een oude vriend toegezegd om in zijn plaats de Cinema Retro Lifetime Achievement Award in ontvangst te nemen.

En die oude vriend is niemand minder dan zevenvoudig James Bond: Sir Roger Moore. De oude geheim agent heeft met Lee samengewerkt voor de film The Man With The Golden Gun uit 1974. Ook werkten ze samen mee aan Ivanhoe.

Moore komt dus voor Lee de award in ontvangst nemen. Maar doet hij meer op de avond? Jazeker. Roger Moore gaat vragen van fans beantwoorden in een korte Q&A sessie en hij verteld over zijn rol als James Bond die hij tussen 1973 en 1988 vertolkte. Sir Roger Moore ontving de Cinema Retro Lifetime Achievement Award in 2008.

De website van Fan Fest meldt dat een ieder die een kaart had gekocht voor Sir Christopher automatisch wordt overgeboekt naar Sir Roger. Mocht de bezoeker dit niet wensen dan kan deze zijn geld terug krijgen. Meer informatie vindt u op de website van Fan Fest.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken