James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Sir Anthony Hopkins in Bond 23?

Sir Anthony Hopkins in Bond 23?

Tabloid Trash. Zo kunnen we dit bericht beter noemen. Anthony Hopkins wordt al jaren in verband gebracht met James Bond.

 

Het is stil rond de productie van Bond 23. Dit vinden de media niet leuk. Daarom gaan de Britse tabloids verhalen verzinnen. Eén van de meest bekende verhalen doet op het moment weer de ronde. Anthony Hopkins zou de tegenspeler van Daniel Craig worden in Bond 23. Dit meldt The Sun.

In 2005 werd Hopkins ook al eens genoemd voor een rol in een James Bondfilm. Maar dat is niet de enige keer. De Britse acteur wordt al jaren genoemd. Maar het zijn altijd geruchten gebleven.

Een deel van de vaderlandse media duikt bovenop het bericht. Zo kunnen we op Nu.nl, shownieuws.tv, parool.nl, ad.nl en telegraaf.nl lezen dat Anthony Hopkins de rol van schurk gaat spelen.

Meer informatie over Bond 23 vindt u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken