James Bond Nederland
Robert Davi zingt Frank Sinatra
Home » Nieuws » Robert Davi zingt Frank Sinatra

Robert Davi zingt Frank Sinatra

Robert Davi speelde in 1989 de rol van Franz Sanchez in License To Kill. Naast acteren heeft hij een passie: zingen.

 

Elke James Bondliefhebber kent Robert Davi. Hij speelde een geweldige, meedogenloze schurk in de zestiende James Bondfilm License To Kill uit 1989. Davi zijn karakter Franz Sanchez was een grote drugsdealer. Een keiharde man die veel plezier beleefde aan het martelen en vermoorden van mensen.

Robert Davi speelde na de film talloze rollen. Tussen 1996 en 2000 was hij Agent Bailey Malone in de serie Profiler. Op het moment werkt Davi aan zeven film en televisie projecten.

De grote passie van Robert Davi is echter niet acteren. Hij is een groot fan van Frank Sinatra. In A Tribute To A Legend: Davi sings Sinatra zingt Davi liedjes van Frank Sinatra. Dit meldt Queens Tribune. De première van de avond is volgend weekend op de Hofstra Universiteit op Long Island, New York.

Davi speelt samen met een dertig man tellend orkest en is zeer enthousiast over het evenement:

“Op het moment ben ik druk met de première op Hofstra. Na de première gaan we verder kijken. We willen graag op tournee. Ik denk dat er veel mensen van deze muziek houden in allerlei generaties.”

“Ik heb opera gestudeerd. Maar de bedoeling was niet dat ik ging zingen. Toch vind ik Sinatra geweldig. De onderliggende gedachtes in zijn liedjes spreken me aan. De liedjes hadden veel romantiek en waren respectvol tegenover vrouwen.”

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.