James Bond Nederland
Releasedatum roman William Boyd
Home » Nieuws » Releasedatum roman William Boyd

Releasedatum roman William Boyd

Dit jaar verschijnt er een nieuwe James Bondroman. In 2013 is het 60 jaar geleden dat Ian Fleming zijn eerste roman Casino Royale schreef.

Na Kingsley Amis met Colonel Sun, John Gardner met o.a The Man Of Barbarossa, Raymond Benson met o.a High Time To Kill, Sebastian Faulks met Devil May Care en Jeffery Deaver met Carte Blanche is het deze keer de beurt aan William Boyd. Een romanschrijver uit Groot Brittannië.

De titel van de nieuwe roman is nog niet bekend. De releasedatum is dat wel. Op 26 september 2013 mogen we het nieuwe boek verwachten. Hierin is Bond 45 jaar. Dat is ongeveer dezelfde leeftijd die 007 heeft in Devil May Care.

Het avontuur van Boyd speelt in 1969. Boyd zet net als Faulks een klassieke Bond neer. Meer is er nog niet over het boek bekend. Laat staan dat we enige informatie over het verhaal hebben.

De roman wordt in Groot Brittannië gepubliceerd bij Jonathan Cape. Dit is dezelfde publicist die Ian Fleming ook gebruikte. In De VS en Canada wordt het boek gepubliceerd door HarperCollins.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond het nieuwe boek is er een speciale website gelanceerd. James Bond: The New Mission 26.9.2013 is te bezoeken via www.jamesbondthenewmission.co.uk

eind

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.