James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Release Blood Stone en Goldeneye 007

Release Blood Stone en Goldeneye 007

Vanaf vandaag zijn de games Blood Stone en Goldeneye 007 in de Verenigde Staten en Groot Brittannië verkrijgbaar. Nederland volgt later.

 

Vele gameliefhebbers en James Bond fanaten hebben er lang op moeten wachten. Maar deze week verschijnen dan eindelijk de nieuwe James Bond videogames Blood Stone en Goldeneye 007. De Verenigde Staten en Groot Brittannië zijn vandaag aan de beurt.

Nederland volgt voor de beide games op vrijdag 5 november. Op verschillende websites is het mogelijk om een exemplaar van de game die u wilt hebben te reserveren.

Blood Stone

In de game gaat de speler als James Bond op avontuur. Dit brengt hem onder andere naar Athene, Bangkok, Istanboel en Monaco. Autoachtervolgingen, gevechten met verschillende schurken en hand to hand gevechten zijn dingen die de speler moet doen. James Bond lijkt op Daniel Craig. Hij heeft zijn stem. Ook Dame Judi Dench als M mag niet ontbreken.

De game begint in Athene. Bond is door M naar de Griekse stad gestuurd om een wapenhandelaar te stoppen. Death or Alive. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Via een spectaculaire bootachtervolging komt Bond steeds meer te weten over het misdaadsyndicaat waarin hij terecht komt.

De bondgirl heet Nicole Hunter. Ze wordt gespeeld door Joss Stone. In de multiplayer kunnen spelers online tegen 16 anderen spelen. Dit kan op een strategische manier maar ook als game waarin de sterkste overwint.

De game verschijnt op de Playstation 3, xBox 360, PC en de Nintendo DS.

Goldeneye 007

De speler speelt met James Bond (Daniel Craig). Je kunt met vier personen tegelijk spelen (multiplayer). Ook is er een uitgebreide online multiplayer beschikbaar. De speler kan ook rijden in de P-55 tank uit de bekende achtervolging in Sint Petersburg.

De verhaallijn volgt de versie uit 1997 en de film uit 1995. Vele gebouwen, scènes en voertuigen zullen herkenbaar aanwezig zijn in de game.

Voor de multiplayer zijn 40 karakters beschikbaar waaronder 8 verschillende James Bonds en vele andere karakters uit de franchise. Er zijn 5 verschillende werelden beschikbaar.

De game verschijnt op de Nintendo Wii en de Nintendo DS.

Blood Stone en Goldeneye 007 verschijnen op vrijdag 5 november in Nederland.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken