James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Ralph Fiennes opnieuw gelinkt aan Bond 23

Ralph Fiennes opnieuw gelinkt aan Bond 23

Begin februari verscheen het gerucht dat Ralph Fiennes een rol in Bond 23 had gekregen. Nu komt een gerenommeerde Amerikaans website opnieuw met dit bericht.

 

Op 8 februari schreven we over het feit dat de geruchtenmachine voor Bond 23 weer was gaan lopen. De Engelse krant The Daily Mail sprak onder andere over Javier Bardem en Ralph Fiennes. De twee heren zouden een rol in Bond 23 krijgen.

Het verhaal van Bardem klopte aardig. Hij heeft intresse in een rol maar wil eerst het script lezen. Over Fiennes hebben we sinds 8 februari niets meer gehoord. Tot een week geleden het bericht opdook op de website van Variety.

Fiennes gaat een rol spelen in de musical Tempest van Shakespeare in Londen. Variety vertelde daarnaast dat Fiennes samen met Sam Mendes aan Bond 23 gaat beginnen. Zodoende is de periode dat Ralph Fiennes in Tempest gaat spelen beperkt.

EON Productions heeft niets gemeld over de eventuele rollen van Bardem en Fiennes in Bond 23.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken