James Bond Nederland
Ralph Fiennes is Government Agent in Skyfall
Home » Nieuws » Ralph Fiennes is Government Agent in Skyfall

Ralph Fiennes is Government Agent in Skyfall

Ralph Fiennes heeft in een interview met The Daily Record bekend gemaakt wat voor een rol hij in Skyfall gaat vertolken. Hij vertelde dat hij een agent in dienst van de overheid speelt. De naam van de agent is nog niet bekend.

De krant vroeg aan Fiennes wat hij van James Bond vind: “Toen ik klein was betekend James Bond veel voor mij. Ik wist alles van hem en heb de romans stuk gelezen.”

Daarnaast kwam de vraag of Fiennes niet zelf de rol van 007 wilde spelen ter sprake: “Er is een tijd in mijn leven geweest dat ik de rol van 007 wilde spelen. Maar ik ben nu denk ik een beetje te oud geworden!” Fiennes wordt volgend jaar 50.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.