James Bond Nederland
Home » Nieuws » Radio interview bij Radio EenVandaag

Radio interview bij Radio EenVandaag

Op vrijdag 23 oktober had een redacteur van James Bond Club Nederland samen met een andere James Bondliefhebber een interview bij het NPO Radio 1 programma Radio EenVandaag.

Presentatrice Suzanne Bosman vroeg aan de heren of de relatie tussen Miss Moneypenny en James Bond door de jaren heen is veranderd. Onze redacteur antwoordde dat Moneypenny en James Bond elkaar op het witte doek voor het eerst ontmoetten in Doctor No. De relatie tussen Moneypenny en 007 is in de veertig jaar daarna altijd hetzelfde gebleven. Moneypenny hunkerde naar Bond en hij kon haar liefde niet beantwoorden.

In Skyfall kwam het karakter van Miss Moneypenny na afwezigheid in twee films weer terug. Ze werd gepresenteerd als een actieve geheim agente die het Bond knap lastig kon maken. Bosman vroeg of onze redacteur al wist wat de rol van Miss Moneypenny in Spectre zal worden. Daar kon hij geen antwoord op geven.

Daarnaast vroeg ze aan beide liefhebbers waarom ze fan van James Bond zijn geworden. Het interview in Radio EenVandaag is via deze link terug te luisteren.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.