James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Quantum Of Solace Update (62)

Quantum Of Solace Update (62)

De videoclip van Another Way To Die is verschenen. Ook is het nummer beschikbaar voor download. Achtentwintigste blog update online.

Another Way To Die beschikbaar voor download en videoclip online

De titelsong voor Quantum Of Solace  is nu beschikbaar voor de consument. We hebben het over de videoclip, het nummer op single en de download via iTunes. Laten we beginnen met de videoclip welke gisteren zijn wereldpremière beleefde. Het nummer is net als de trend welke bij Die Another Day (2002) is ingezet alternatief te noemen. Dit was onze eerste indruk. Maar nu we de clip hebben gezien zijn we ervan overtuigd dat het nummer goed is en vooral bij de videoclip past. Alicia Keys en Jack White hebben goed werk neergezet.

Ze worden in de woestijn gedropt met een aantal microfoons, een drumstel en een piano. Dan begint het nummer aan zijn intro. Keys speelt piano en White de drums en de gitaar. Men is in Bondstijl gekleed. Jack draagt een smoking met een los strikje. Alicia koos voor een cocktailjurk met brede riem. Het resultaat is dat de clip een lust is voor het oog. De combinatie van beelden en muziek maken het een mooi geheel.

Klik hier om de videoclip te bekijken via Yahoo!

Nu de clip is verschenen kunt u ook het nummer downloaden. En dit is mogelijk via Apple iTunes. Het programma is bedoeld om muziek op uw iPod te zetten maar laat zich ook goed gebruiken als muziekspeler. Als u het nummer wilt downloaden via iTunes dan heeft u eerst het programma nodig. Dit is te downloaden via de website van Apple. Heeft u dit gedaan dan heeft u voor de ITunes Store een account nodig. Deze beslaat een gebruikersnaam en een wachtwoord. Via de account kunt u muziek en films kopen voor op uw PC, Mac of iPod. Ga naar de store en typ als zoekopdracht Another Way To Die in.

Quantum Of Solace Official Blog Update #28

De achtentwintigste blog update staat in het teken van het editten van de film. Matt Chessé en Richard Pearson zijn de editors voor de film. Editten is het ervoor zorgen dat de film mooi vloeiend loopt maar ze zorgen er ook voor dat geluidseffecten en muziek onder de film wordt geplaatst. Een verantwoordelijke taak dus. We ontmoeten de heren in hun studio waar ze bezig zijn met enkele scènes.

“We beginnen met ons werk wanneer we beelden ontvangen. Het maakt niet uit in welke volgorde dat is. Zo kunnen we scène veertig eerst ontvagen en daarna scène vijfenzeventig.”

“Het klink misschien als een cliché maar de fragmenten laten zelf zien wat er met hen moet worden gedaan.  Ik bedoel je raakt geïnspireerd en krijgt ideeën hoe je de scènes zo goed mogelijk kunt weergeven. Maar de scènes sturen eigenlijk zichzelf.”

“Elke film heeft zijn eigen taal. Het is dus de bedoeling dat je een zo goed mogelijke mix vind tussen de beelden en het verhaal van de film.”

“Het is geweldig dat je onder bepaalde scènes het bekende James Bond theme mag zetten. Ook voelen we ons vaak jongetjes van tien als we weer nieuwe scènes binnenkrijgen!”

De update is via de officiële website van het Quantum Of Solace Blog te bekijken via deze link.

My Word Is My Bond verkrijgbaar

De biografie van Sir Roger Moore is vanaf heden verkrijgbaar in Groot Brittannië. Het boek word uitgegeven door Michael O`Mara Books en kost 18 pond 99.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken