James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Poster 50 jaar James Bond gepresenteerd

Poster 50 jaar James Bond gepresenteerd

Komend jaar staat geheel in het teken van Skyfall en de 50e verjaardag van James Bond op het witte doek. Alle films worden op  Blu-ray uitgegeven en de grote tentoonstelling Bond in Motion is te bezoeken.

En dat kan niet zonder een eigen poster. 20th Century Fox, uitgever van de films op DVD en Blu-ray, heeft een poster ter ere van de verjaardag gemaakt (foto). Zowel Barbara Broccoli als Michael Wilson zijn er zeer enthousiast over en in een interview op 007.com geven ze aan dat ook de fans de poster zeker zullen waarderen.

Wij op de redactie in ieder geval wel. De gouden vrouw met de titels van de films ziet er geweldig uit en de poster ademt James Bond, met een knipoog naar de posters van Goldfinger.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken