James Bond Nederland
Platgebeld door de pers
Home » Nieuws » Platgebeld door de pers

Platgebeld door de pers

We zijn vandaag platgebeld door de Nederlandse pers. Vele media wilden weten of het nieuws dat er überhaupt ooit nog een bondfilm gaat verschijnen wel klopt.

 

Op het moment is de situatie als volgt: Metro Goldwyn Mayer is inderdaad failliet. Maar dat is geen nieuws. De productie van project Bond 23 is sinds 20 april 2010 voor onbepaalde tijd stilgelegd. Dit heeft productiemaatschappij EON Productions in een persbericht verklaard. 

Door het faillissement van MGM en het gebrek aan geld kan EON Productions niet verder met het project. Maar dat wil niet zeggen dat het onduidelijk is of er ooit nog een nieuwe James Bondfilm komt.

Als MGM wordt verkocht of opgesplitst dan gaat de James Bondfranchise naar een andere eigenaar. En die eigenaar laat heus de  licenties van Bond niet op de plank liggen. 

De Bondliefhebber moet geduld hebben. Het ziet er op het moment niet naar uit dat er snel een oplossing komt voor de problemen van MGM

Meer informatie over Bond 23 en vindt u in ons dossier. Ook Metro Goldwyn Mayer heeft een dossier.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.