James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Oxfordshire Book Award voor Higson

Oxfordshire Book Award voor Higson

young-bond-algemeenYoung bondauteur Charlie Higson heeft een regionale prijs gewonnen voor één van zijn Young Bondromans.

 

Charlie Higson heeft voor zijn vijfde Young Bondavontuur By Royal Command de regionale Oxfordshire Bookaward gewonnen in de categorie roman. Dit meld ianfleming.com. De winnaar van deze prijs wordt door ongeveer 1000 kinderen gekozen.

By Royal Command is het vijfde boek in de reeks. Higson zei altijd dat het boek het laatste in de reeks zou zijn. Maar niets is minder waar. Op 29 oktober verschijnt Danger Society: A  Young Bond Dossier. Hierin vindt u een kort verhaal van Higson over Bond getiteld A Hard Man To Kill.

Illustraties worden verzorgd door Kev Walker. Dit werd vorige week bekend gemaakt. De tekenaar verzorgde ook de tekeningen in alle andere vijf Young Bond romans.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken