James Bond Nederland
Opnames voor Skyfall op Whitehall
Home » Nieuws » Opnames voor Skyfall op Whitehall

Opnames voor Skyfall op Whitehall

In de afgelopen week werden diverse locaties in Londen gebruikt als decor voor de Bond-film Skyfall. Op 6 december werden er opnames gemaakt op het dak van het Department of Energy and Climate Change in Londen. Dit gebouw ligt midden in het Whitehall district, centrum van de Britse regering.

De opnames werden via Twitter gedeeld. Bij de opnames waren Daniel Craig en Naomi Harris aanwezig. In de scène overhandigt agent Eve (Harris) een box aan Bond.

Een groot verschil met eerdere beelden van Daniel Craig als James Bond, is dat hij nu netjes glad is geschoren.  Tijdens de opnames met Judi Dench was de acteur te zien met een stoppelbaard. In de komende week worden er nog andere locaties in Londen voor de film gebruikt.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.