James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » No Time To Die: De karakterposters (Update)

No Time To Die: De karakterposters (Update)

Morgen verschijnt de langverwachte teaser trailer van No Time To Die. De laatst James Bond-film waarin Daniel Craig de rol van James Bond vertolkt. Om ons zoet te houden komt EON vandaag met een aantal karakterposters.

Update: Eerste still van de film vrijgegeven. Scroll naar beneden om deze te zien!

De karakterposters zijn een mooi middel om het grote publiek met de verschillende rollen in No Time To Die te laten kennismaken.

Dit zijn de hoofdrolspelers van NTTD

We kennen ze natuurlijk allemaal; 007, M, Q, Moneypenny, Felix, Tanner, Nomi, Paloma, Madeline etc. van de posters rond het persmoment op Jamaica. Voor de release van morgen zijn er zes nieuwe karakterposters verschenen! Zijn dit de hoofdrollen? De poster van Rami Malek zijn karakter Safin is splinternieuw! Het is de eerste keer dat we hem in zijn rol zien! Dit zijn de Nederlandse karakterposters;

Eerste still van film gepresenteerd

Het Amerikaanse Entertainment Weekly komt met de eerste still uit de film. We zien James Bond en Madeleine Swann in een ondervragingsruimte staan. Is dit bij Mi6? Bond lijkt nogal wat druk op haar te hebben gezet. Ze houd haar ordner stevig vastgeklemd! Het interview met Barbara Broccoli geeft ons een vernieuwde blik op de film.

De teaser teaser

Voor wie de teaser van de teaser trailer gemist heeft; hier is ie nog een keertje. Redacteur Merlijn analyseerde de negen beelden stuk voor stuk in dit artikel.

https://youtu.be/QMrGxC60vzk

Wat kunnen we morgen verwachten?

Als eerste natuurlijk de teaser trailer. We verwachten dat die twee a tweeënhalve minuut gaat duren. Nadat deze is verschenen schrijven we een uitgebreide analyse. Vanaf kwart over één is het zover.

Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek en Cary Fukunaga schuiven aan bij Good Morning America. Volgens de Amerikaanse ontbijtshow is het “Bond Day”. Vervolgens wordt de teaser getoond. De show duurt tot kwart over drie. Stay Tuned!

De Bond 25 introductieposters

Kan je je de eerste serie introductieposters nog herinneren? Deze verschenen kort na het pers/voorstel moment op Jamaica. We laten ze je nog een keertje zien;

Vlnr, David Dencik als Waldo, Naomie Harris als Moneypenny en Rami Malek als Safin

No Time To Die is de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de rol van geheim agent 007. De film verschijnt op 2 april 2020 in de Nederlandse bioscopen. De wereldpremière in London is waarschijnlijk één op twee dagen eerder. Wil je meer weten over de vijfentwintigste James Bond-film No Time To Die? Bezoek dan onze wikipagina.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Deze keer aardig wat gewelddadige dames als ik de posters bekijk. Werd ook weer tijd voor wat Famke Janssen-achtig spektakel.
    Wel, iedereen in nerveuze afwachting wat vandaag komen gaat, neem ik aan.

BoekenBoeken