James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Nieuws voor abonnees James Bond Car Collectie

Nieuws voor abonnees James Bond Car Collectie

De serie van James Bond schaalmodelletjes stopt niet bij nummer veertig.

Deze week is de nieuwe termijn van de James Bond Car Collectie bij abonnees van de serie afgeschreven van hun bank of girorekening. Bij de afschrijving ziet men dat de serie doorgaat na deel veertig. De serie zou oorspronkelijk tot en met deel veertig gaan. De uitgever heeft de abonnees helaas niet op de hoogte gesteld.

De serie is succesvol. Zo bleek uit een bericht dat abonnees na het eerste aantal uitgaves ontvingen. Er werd besloten om nog maar eens in de vier weken twee modellen toe te sturen in plaats van tweewekelijks.

In Groot Brittannië staat de teller van het aantal nummers inmiddels op vijfenzestig! Dat zijn er veel meer dan de veertig die de serie eerst zou bevatten. In juli 2008 kwam het nieuws dat de serie werd uitgebreid naar zestig en in november 2008 naar zeventig.

Sinds eind april staat de teller vijfentachtig. Dit lijkt het totale aantal te worden. Helaas is er weinig informatie voor handen. Op de Engelstalige Wikipedia pagina vind u een lijst van aangekondigde modellen.

James Bond Nederland houdt vast aan de oorspronkelijke veertig modellen. Dit betekend dat u tot en met deel veertig reviews kunt verwachten.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken