James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Nieuwe website Young Bond

Nieuwe website Young Bond

[column width=”600px” padding=“5%”]Op 6 november dit jaar verschijnt een nieuw deel in de Young Bond-serie, Shoot To Kill. Auteur Steve Cole heeft het stokje overgenomen van Charlie Higson. Eerder kreeg de Young Bond-serie een nieuw logo, vandaag is bekend geworden dat er een nieuwe website wordt gelanceerd, samen met een online game.

Op dit moment is op de website alleen de teaser van het boek te zien en de mogelijkheid om de eerder delen te kopen. De oude website van de Young Bond-serie was een zeer interactieve website. Wij denken dat de nieuwe website dat ook krijgt.

Bron: Facebookpagina van Young Bond
Reageer op dit artikel via onze Facebookpagina.[/column][column width=“320px” padding=“5%”]320_Young_Bond_Shoot_To_Kill_cover[/column][end_columns]

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken