James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Moonraker Lasergun prop replica

Moonraker Lasergun prop replica

Goed nieuws voor de verzamelaars van James Bond replica’s. Factory Entertainment heeft bekend gemaakt dat het laserpistool uit Moonraker in de voorverkoop is gegaan. De replica zal 15 januari uitgeleverd worden. Eerder bracht het bedrijf, in samenwerking met EON Productions, replica’s uit van het gouden pistool, de GoldenEye Disk en recent de Homer uit Goldfinger.

000-000_300_factory_lasergun_001

Ook het laserpistool uit Moonraker verschijnt in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. De prijs (exclusief verzendkosten) is $ 299,–. Ook dit item is gemaakt naar aanleiding van een origineel en het bestuderen van tekeningen en andere stukken uit de archieven van EON Productions. Vorig jaar liet Factory Entertainment al een model zien tijdens ComicCon. Het enige wat afwijkend is is het gewicht van het laserpistool: voor de film was deze gemaakt van plastic, maar om het meer gewicht te geven zijn er andere materialen gebruikt.

Het pistool wordt geleverd met een display, een speciale Moonraker verpakking en een boekje met informatie. Daarnaast ontvangen de eerste 100 bestellers een kaartenset met filmfoto’s. De replica is te bestellen via Factory Entertainment.

000-000_300_factory_lasergun_002

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken