James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Miss Moneypenny at an All Time High

Miss Moneypenny at an All Time High

En het nieuws blijft binnenstromen aangaande 007 Elements. Bracht JBN gisteren en eergisteren nog het verslag van de officiële perspresentatie en aanvullend Bond 25 nieuws op het topje van de Gaislachkogl, gisteren kon iedereen ook meegenieten van de officiële opening. Niemand minder dan actrice Naomie Harris, Miss Moneypenny nam de honneurs waar.

Moneypenny assisteert bij de opening
Dat geheim agent 007 in z’n meest recente avonturen tijdens field work al flink werd bijgestaan door ‘Q‘, ‘M‘ en Miss Moneypenny, is inmiddels geen verrassing meer. Maar toch blijft het leuk als een regular cast member het merk James Bond-007 even stevig gaat promoten. Deze keer viel de beurt aan actrice Naomie Harris, Moneypenny in Skyfall, SPECTRE en hoogstwaarschijnlijk Danny Boyle’s Bond 25. Naomie Harris, die zelf al heeft meegespeeld in Danny Boyle’s 28 Days Later (2002), genoot zichtbaar van alle aandacht:

Het is te gek om hier vandaag te zijn bij de opening van deze interactieve tentoonstelling. En dat op de top van deze fantastische filmlocatie op de Gaislachkogl!”.

Lovende Woorden
Directeur Jakob Falkner van het Sölden kabelbaan-netwerk had ook nog enkele lieve dankwoordjes over voor dit, toch wel, immense project:

Het was geweldig om Naomie hier in ons midden te hebben bij deze opening. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om EON Productions en MGM Pictures te bedanken voor hun begeleiding en ondersteuning. En mijn speciale dank gaat uit naar architect Johann Obermoser en zijn team voor het ontwerpen en bouwen van 007 Elements, maar ook voor art director Neal Callow, Tino Schaedler en het gehele team van Optimist Inc. om dit idee, samen met Jaguar-Land Rover, OMEGA en Bogner tot leven te brengen!”.

Op de besneeuwde set van On Her Majesty’s Secret Service

Overigens zijn de ski-pakken en winteroutfits van het merk Bogner -destijds opgericht door Bond-stuntman en professioneel skiër Willy Bogner (On Her Majesty’s Secret Service (1969), The Spy Who Loved Me (1977), For Your Eyes Only (1981) & A View To A Kill (1985)) ook te vinden in dit indrukwekkende bouwwerk.

Gert Waterink

Gert werd al op vroege leeftijd geprikkeld door het intense schatergelach van zijn vader bij het zien van een James Bond-film. Rond z’n tiende zag hij zijn eerste Bond-film op TV, You Only Live Twice. De rage was begonnen. Zijn favoriete film is On Her Majesty’s Secret Service, maar in het Daniel Craig-tijdperk weet hij niet welke film beter is: Casino Royale of Skyfall. Gert heeft als andere grote passie (film)muziek en verzamelt veel boeken over films, en natuurlijk Bond.

ReizenReizen

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Tussen de regels door lees ik dat JBN onlangs iets te vroeg is afgereisd naar de Gaislachkogl. Als ik me niet vergis heeft Miss Moneypenny het field work inmiddels opgegeven. Het is ook veel te gevaarlijk. We willen nog wel even genieten van haar aanwezigheid op het witte doek. En voor Bond is het ook wel zo veilig!

BoekenBoeken