James Bond Nederland
Kev Walker tekent A Hard Man To Kill
Home » Nieuws » Kev Walker tekent A Hard Man To Kill

Kev Walker tekent A Hard Man To Kill

young-bond-algemeenHet nieuwe kort verhaal over de jonge James Bond wordt geïllustreerd door Kev Walker. Een bekende in de reeks.

 

Kev Walker is een bekende in de reeks boeken over de avonturen van de jonge James Bond. Hij illustreerde namelijk alle voorgaande boeken: Silverfin, Bloodfever, Double Or Die, Hurricane Gold en By Royal Command. De boeken worden geschreven door auteur Charlie Higson. De eerste vier boeken zijn ook in het Nederlands uitgegeven.

Nu gaat hij ook de tekeningen maken voor het nieuwe kort verhaal A Hard Man To Kill. Dit meld The Young Bond Dossier. A Hard Man To Kill is speciaal geschreven voor het allernieuwste boek van Higson Danger Society: A Young Bond Dossier. Dit boek is een lexicon met informatie over de wapens, auto`s locaties, personages en meer.

Het verhaal van A Hard Man To Kill speelt tussen Hurricane Gold en By Royal Command. Bond is samen met zijn tante vanuit het Caribisch gebied op weg naar Londen. Aan boord van het jacht van een vriend van zijn tante komt Bond erachter dat er iets niet in de haak is.

Danger Society: A Young Bond Dossier verschijnt op 29 oktober in Groot Brittannië. Of het boek ook naar Nederland komt, al dan niet vertaald, is niet bekend.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.