James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » JBN Weekoverzicht Week 38

JBN Weekoverzicht Week 38

Onder het genot van een kop koffie, een roombotercroissant, of wellicht Bond’s eigen toast met Jersey butter en Little Scarlet jam, ben je met ons weekoverzicht deze zondag weer helemaal up-to-date. Een overzicht van onze artikelen van afgelopen week, de geruchten en meer!

De boekhouders van Bond (deel 1)

Afgelopen week verscheen het eerste deel van de drieluik De boekhouders van Bond. Gastredacteur Gert neemt ons mee in de financiële wereld van de James Bond-films. Hoe is het verdien model en, ondanks de hoge budgetten en inkomsten, hoe rendabel zijn de huidige James Bond-films? Lees verder . . .

De auto van James Bond: Aston Martin DB5

Redacteuren Jorrit en Allard waren van de week bij Gallery Aaldering in Brummen waar ze oog in oog kwamen te staan met een Aston Martin DB5 uit 1964. Hetzelfde jaar waarin Goldfinger verscheen. Ze namen er een uitgebreide video op. Deze kan je binnenkort op onze website verwachten. Bekijk nu alvast de teaser!

https://youtu.be/HJcrIEaNOD4

Focus Of The Week

Het terugkerende item Focus of The Week op 007.com staat deze week in het teken van Marco Ange Draco. De rol van de schoonvader van 007 werd vertolkt door Gabriele Ferzetti. Hij staat aan het hoofd van de Corsicaanse maffiabende Union Corse in On Her Majesty’s Secret Service. Lees verder . . .

Embed from Getty Images

No Time To Die logo

Afgelopen week is er relatief weinig gebeurd tijdens de opnames van No Time To Die. Het ziet ernaar uit dat de opnames met de Aston Martin DB5 zijn afgerond. Onderstaande foto werd gepubliceerd met daarop alle DB5 modellen bij elkaar. De auto’s werd op het Piazza San Pietro Caveoso neergezet en regisseur Cary Fukunaga mocht even zijn ‘Sean Connery’ moment hebben.

https://www.instagram.com/p/B2oUkIXBR4O/

Het lijkt erop dat de opnames in Matera tot een eind zijn gekomen en de rust in de Italiaanse historische stad weer wederkeert. In het nabij gelegen dorp Gravina in Puglia zijn nog wel opnames geweest op een begraafplaats. Bij deze opnames was Daniel Craig aanwezig. Volgens onze informatie zal er komende week gefilmd worden in de badplaats Sapri, waaronder met acteur Rami Malek.

En hierbij als afsluiting een kijkje achter de schermen. Beelden gemaakt door Cary Fukunaga.

https://youtu.be/bxpDnEj414g

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken