James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » James Bond`s DB5 Collection tijdelijk stilgelegd

James Bond`s DB5 Collection tijdelijk stilgelegd

UPDATE Slecht nieuws voor abonnees van de James Bond`s DB5 Collection. De uitgever stopt voorlopig met de serie.

 

UPDATE: Volgens Mi6.co.uk was de serie in een testfase. De eerste zes edities zijn uitgegeven om de populariteit van de serie te testen. Dit is helaas niet aan de abonnees verteld. De gehele serie wordt niet vòòr begin 2011 opnieuw uitgegeven. Dit alles is helaas niet op de website van de collectie te lezen.

Begin mei kwam uitgever GE Fabbri met een nieuw product. Het was mogelijk om aan de hand van een vijfenzeventigdelige serie je eigen Aston Martin DB5 na te bouwen. Op schaal natuurlijk.

Het model ziet er prachtig uit. Alles werkt. Van koplampen tot alle gadgets die we in de film Goldfinger zien. Abonnees hadden net zes uitgaves ontvangen toen ze onaangenaam werden verrast. Zo meldt mi6.co.uk.

Alle abonnees heben post gekregen over het besluit om de serie (tijdelijk) te stoppen. Hierin verklaart de uitgever dat men tijdelijk stopt met de serie. Maar GE Fabbri hoopt spoedig weer met de publicatie te kunnen beginnen.

Abonnees kunnen hun onderdelen en magazines kosteloos opsturen. Alles wordt vergoed zo verzekerd men. Op de website van de collectie vinden we een bericht waarin staat dat er meer informatie bekend wordt in juli.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken