James Bond Nederland
James Bond op Televisie (3)
Home » Nieuws » James Bond op Televisie (3)

James Bond op Televisie (3)

tumb-film-18Op maandag 23 november komt er een James Bondfilm op de televisie.

 

Op maandagavond 23 november komt er weer eens een James Bondfilm op de Nederlandse televsie. Het gaat om het achttiende James Bond filmavontuur Tomorrow Never Dies met Pierce Brosnan in de rol van geheim agent James Bond 007. Actrice Michelle Yeoh is eerste Bondgirl. Een pittig type met een flinke dosis Oosterse vechtkunst.

Als in de Zuid Chinese Zee een Brits oorlogsschip tot zinken wordt gebracht slaan alle grote wereldmachten alarm. Hoe is het mogelijk dat de Chinezen zomaar een Brits schip aanvallen? James Bond moet erachter komen wie er achter de Chinese actie zit en zo de derde wereldoorlog voorkomen.

Het brengt hem onder andere van een Russische wapenmarkt naar Duitsland en Vietnam. Op zijn weg naar de daders komt hij de excentrieke mediatycoon Elliot Carver (Jonathan Pryce) tegen…

Tomorrow Never Dies; Maandag 23 november om 20:30 op SBS6. Voor de verandering wordt de film eens een keertje niet onderbroken door Hart van Nederland. Lekker genieten dus van tweeënhalf uur (inclusief reclame) aan James Bond actie.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.