James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » James Bond Nederland op RTL Nieuws

James Bond Nederland op RTL Nieuws

Het is je mogelijk al opgevallen, maar er komt een nieuwe James Bond-film aan. En daar hebben we het bij James Bond Nederland behoorlijk druk mee. Gelukkig is dit een bijzonder positieve drukte. Niet alleen op onze eigen website en sociale media houden we alles voor je in de gaten, maar ook op nationale TV en radio zijn we er veel mee bezig! Zo was eindredacteur Jorrit gisteravond te zien in het weekoverzicht van RTL Nieuws en zal hij deze week nog vaker voorbij komen!

In een item van twee minuten besprak Jorrit samen met Julius Patty, verslaggever van RTL, één van de vele No Time To Die-trailers. Als Julius aan Jorrit vraagt wat hij van de trailer vindt, antwoordt hij:

Dit is gewoon heerlijk. Echt die humor ook weer.

RTL neemt ook een kijkje bij de persoonlijke Bond-collectie van Jorrit, waar veel 007 gerelateerde spullen te zien zijn. Zo staan daar poppen van Pierce Brosnan en Desmond Llewelyn, maar ook auto’s, boeken, kaartspellen en andere spullen. Onze eindredacteur erkent wel dat hij het wat druk heeft.

[De dagen zijn] knettervol. Dit is mijn vijfde film die ik ga verslaan voor ons platform. De vorige film in 2015, Spectre, toen was het al druk, maar nu lijkt het of iedereen het ontdekt heeft dat No Time To Die eraan komt. […] Je kan het weer gaan beleven, je kan weer lekker naar de bios. Van tevoren een hapje eten en dan is James Bond het toetje!

De rest van het interview kun je zien in de video bovenaan dit artikel. Daar blijft het niet bij. Zo had Jorrit vanochtend Algemeen Dagblad TV over de vloer, maar dat artikel staat nog niet online. Ook had hij vanmiddag een interview bij Blok&Toine, deze kun je hier beluisteren (rond de speeltijd 1:33:30.) Zelf zal ik nog een gastartikel schrijven voor de website EntertainmentHoek. Er is dan vast en zeker een heads-up te vinden op de sociale media van James Bond Nederland.

Synopsis

James Bond (Daniel Craig) is teruggetreden als geheim agent van MI6 en geniet van een minder hectisch leven op Jamaica. De vrede wordt al snel verstoord nadat zijn oude vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) van de CIA hem bezoekt en M (Ralph Fiennes), die ook op zoek is naar 007 voor een nieuwe missie, James om hulp vraagt. Als Bond een nieuwe 00-agent met de naam Nomi (Lashana Lynch) treft leert hij dat zij hem heeft vervangen als MI6 haar beste top agent. Ze is trouwens niet onder de indruk van zijn behaalde successen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden krijgt een andere wending en is veel gevaarlijker dan gedacht. Het verhaal brengt Bond op het spoor naar een mysterieuze schurk met de naam Safin (Rami Malek) die van plan is zijn nieuwe levensgevaarlijke uitvinding te gebruiken.

No Time To Die draait, met de muziek van Hans Zimmer en Billie Eilish, vanaf 30 september in de Nederlandse bioscoop. In dit artikel heeft collega Merlijn alles opgeschreven over de kaartverkoop van de laatste Bond-film met Daniel Craig.

Gosse Drent

Gosse, door zijn vader vaak een lopende James Bond-encyclopedie genoemd, is al sinds zijn vijfde fan van ’s werelds bekendste geheim agent. Door het videospel Everything or Nothing maakte hij kennis met de wereld van 007 en heeft deze nooit meer kunnen loslaten. Hij schoot voor zijn tiende verjaardag een eigen Bond-film. Tegenwoordig houdt hij zich met van alles bezig rondom de serie, van de kleinste details tot het laatste nieuws.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken