James Bond Nederland
James Bond mobiele game
Home » Nieuws » James Bond mobiele game

James Bond mobiele game

In de zomer 2015 komt er een nieuwe James Bond-game. Dat heeft EON Productions en MGM Interactive laten weten. De game wordt ontwikkeld door Glu Mobile. De game komt niet op de standaard platform, maar wordt speciaal ontwikkeld voor smartphones en tablets. Het zou gaan om een gratis app met zogenaamd in-app aankopen. Volgens de nieuwswebsite MI6-HQ.com gaat de game James Bond: World Of Espionage heten en komende maanden verschijnen in de Google Play Store en Apple App Store.

De games op de reguliere platforms zijn sinds 2004 geen succes meer. De games zijn te algemeen waardoor het James Bond-gevoel niet meer in een game ligt.

lijn

Merlijn Kuiper

Merlijn Kuiper is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter én is hij één van de drijvende krachten achter James Bond Nederland. Hij houdt ervan om onderwerpen uit te diepen zowel op gebied van boeken als van films. Zijn droom blijft nog steeds een eigen James Bond-magazine!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.