James Bond Nederland
Home » Nieuws » James Bond in je kerstboom

James Bond in je kerstboom

Het is begin december. Voor veel mensen reden om de kerstboom weer op te gaan tuigen. Voor de echte James Bond-fan kan je eindelijk je eigen ‘007’ draai eraan geven. Het Engelse merk Bombki komt met een echter James Bond-collectors item.

Bombki werd in 2001 opgericht en geldt ondertussen als het Engelse merk als het gaat om speciale creaties voor in de kerstboom. Niks is zo gek om ze hebben het in de collectie: de Corgi’s van de koningin, doedelzakken, huisjes en theepotjes. Allemaal in dezelfde kenmerkende stijl en onder leiding van oprichter Michael Peterson. En vanaf nu is er dus ook een James Bond-set. De set bestaat uit, hoe kan het ook anders, de Aston Martin DB5, het 007-logo, de dodelijke hoed van Oddjob, de witte kat van Blofeld en een Martini-glas. Het idee is grappig, de uitvoering laat misschien de wensen over. En er hangt ook een prijskaartje aan van € 100,– exclusief verzendkosten en is te bestellen via de webshop van 007.com.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.