James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » James Bond Experience NTTD geopend!

James Bond Experience NTTD geopend!

Anna Nooshin en host Levi van Kempen openden vanmorgen The James Bond Experience op Utrecht Centraal Station. Dit markeerde de start van de officiële kaartverkoop voor No Time To Die in Nederland. We waren erbij!

De opening plus toer door de experience

Ik had de eer om als één van de eersten de James Bond Experience te bezoeken. Heb ik het in me om 00 agent te worden? Na een korte missiebriefing van Q mocht ik naar binnen. Een 00 agent heeft blijkbaar een bepaald loopje want voordat ik het doorhad stond ik weer buiten en had ik een video op zak waarin ik deze video nog eens dunnetjes overdeed.

Interview Levi van Kempen

We waren benieuwd wat acteur Levi van Kempen van de experience vond. Ik interviewde hem. Hij is al lang liefhebber van James Bond. Vooral de films met Daniel Craig spreken hem aan. De experience is iets waar hij veel plezier aan beleefd. Omdat Nederland het eerste land is waar je op deze manier kennis met No Time To Die maakt is dat voor hem extra bijzonder.

24 uur: 15.000 kaarten verkocht

De James Bond Experience legt Pathé bepaald geen windeieren. Binnen 24 uur zijn er 15.000 kaarten en reserveringen gekocht. Dat mag met recht een mooi aantal worden genoemd!

Het presentje van Pathé

Pathé geeft de eerste tienduizend mensen die kaarten bestellen een cadeautje. Het is een set kaarten van de Daniel Craig films. Uiteraard mag een No Time To Die baniertje niet ontbreken. Er verschijnen 10.000 setjes op de markt. Niet echt een collectors item hoor ik je denken. Maar vergis je niet. Het zijn er 10.000 wereldwijd!

Bezoeken?

Dat kan uiteraard! Net als het direct kopen van je No Time To Die tickets, maar dat is ook mogelijk via de speciale Nederlandse No Time To Die site. Je vindt de James Bond Experience op Utrecht Centraal nabij de sporen 18 en 19. De experience is te zien tot en met 28 februari. Veel plezier!

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken