James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » James Bond actie Algemeen Dagblad

James Bond actie Algemeen Dagblad

UPDATE Het Algemeen Dagblad komt met een actie waarin James Bond de hoofdrol speelt.

 

Misschien heeft u de TV spot al gezien. Het Algemeen Dagblad komt vanaf 27 februari 2010 met een James Bondactie. Vanaf die datum kunt u de hele James Bond Collectie op DVD gaan sparen. Het gaat om 20 films.

Elke week zit er bij de zaterdagkrant een coupon waarmee u korting kunt krijgen bij de deelnemende winkels om uw film af te halen. Mocht u de zaterdagkrant hebben gemist dan vind u de bon ook op maandag in de krant.

Op de 27ste begint de serie met Doctor No (1962). Daarna verschijnt er elke week een nieuw deel. Een week later is From Russia With Love aan de beurt.

De DVD`s zijn die uit de Special Edition serie. Helaas is de DVD met extra`s komen te vervallen. Het gaat dus om 1 DVD waar de film opstaat.  Deze editie verscheen in 2003 op de markt. Toen ging het om een filmblik waarin de DVD`s zaten. Er was een uitsparing gemaakt voor Die Another Day (2002). Voor het AD komt Twentieth Century Fox terug met de serie. In dit geval zitten de DVD`s in een luxe kartonnen bewaarbox. De DVD`s kosten met kortingsbon € 4,90 en zijn verkrijgbaar bij de Free Record Shop en Primera.

Via de speciale website van het AD kunt ook de hele collectie in een keer bestellen. U krijgt hierbij gratis de DVD van Casino Royale (2006). De box kost 98 euro.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken