James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Goldfinger tracking device

Goldfinger tracking device

Er is lang op gewacht, maar nu eindelijk is het zover: ook de tracking device uit Goldfinger wordt als replica uitgegeven door Factory Entertainment. Het systeem, in de film Homer genoemd, is onderdeel van de standaard uitrusting van 007 in de film uit 1964. Ook dit item is gemaakt van het origineel, tekeningen en gesprekken met de mensen die het ontworpen en gemaakt hebben. De set bestaat uit een grote en kleine Homer. De grote is gemaakt van roestvrij staal in combinatie met aluminium en werkt hetzelfde als in de film. Door de slede ervan naar achteren te trekken is er een “bleep” te horen net als in de film. De kleine Homer was in werkelijkheid niet magnetisch. Factory Entertainment heeft met goedkeuring van EON Productions wel gezorgd dat de Homer magnetisch is.

Zoals we gewend zijn wordt de Homer geleverd met een museumwaardig display. De prijs van deze unieke replica is $ 375,- en wordt uitgegeven in een gelimiteerde opgave van 500 stuks. Voor de liefhebbers in Nederland: houdt er rekening mee dat er nog invoer belasting moet worden betaald, welke kan oplopen tot rond de € 110,–!

Hieronder de eerste impressies van de Homer.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken