James Bond Nederland
Home » Nieuws » Geruchtenmachine: Daniel en Tom

Geruchtenmachine: Daniel en Tom

Er zijn nieuwe geruchten rond Bond 25 verschenen. En eigenlijk is het weer meer van hetzelfde. Een anonieme bron meldt aan een krant dat ze iets rond de film, acteurs of verhaal hebben gehoord en de krant in kwestie neemt het klakkeloos over. Het verhaal van nu is dat Daniel Craig voor Bond 25 terugkeert. Iets wat al maanden wordt gesuggereerd.

Craig is trouwens nog steeds James Bond. Zijn vertrek is nooit door EON Productions aangekondigd. Toch weet De Telegraaf te melden dat hij terugkeert. Ze baseren hun berichtgeving op een artikel in The New York Post waarin anonieme bronnen het “nieuws” melden. In 2015 zei Daniel Craig volgens media dat hij nog liever zijn polsen door zou snijden dan dat hij weer een nieuwe James Bondfilm zou opnemen.

Of hij het gezegd heeft is maar de vraag. Feit is wel dat het hele proces rond het maken van een James Bondfilm een jaar duurt. Craig is in zo een periode weinig thuis en dat zou hem veel energie kosten. Volgens de Telegraaf zou Daniel overstag zijn gegaan omdat Barbara Broccoli zijn theaterstuk Ottello in New York tot een succes heeft gemaakt. Ze ziet niets in Tom Hiddelston. De Engelse acteur is volgens haar te arrogant en niet stoer. Al met al weer een mooi voorbeeld van een verhaal wat eigenlijk geen verhaal is.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

2 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Ik heb een stille hoop dat Daniel Craig de rol van James Bond blijft spelen.
  Het is gebleken dat hij de serie een lift heeft gegeven door zijn rol met succes.
  En de verhalen zijn realistischer zoals het hoort te wezen.
  Zo heeft Ian Fleming het ook bedoeld. Ik dacht dat hij nog een contract heeft lopen voor drie Bond-films.
  Maar ik kan mij vergissen. Ik ben benieuwd of die verhalen kloppen.
  Mocht het zo zijn gaan we een mooie tijd krijgen.

  Met vriendelijk groet,

  Adrie Klaver

 • Ik hoop het ook Adrie. Of het zo is zien we pas als de film wordt aangekondigd. Of als men een nieuwe James Bond presenteert. Craig heeft toen hij James Bond werd een contract voor drie films getekend. Met een optie op een vierde. We gaan het zien.