James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Game over: James Bond World of Espionage

Game over: James Bond World of Espionage

Het is game over voor de laatste James Bond-game: James Bond World of Espionage. Wellicht dat dit bericht menig liefhebber de wenkbrauwen doet fronzen en diep moet gaan nadenken. We hebben het over de laatste mobiele game van James Bond. Ontwikkelaar Glu Mobile heeft laten weten dat vanaf 20 december de game van de server wordt verwijderd en dus niet meer te spelen is. De game verscheen in juli 2015. Reviewers waren niet te spreken over de game. Zo is voor alle bewegingen 1 knop, je vecht nooit als James Bond en als je James Bond al langs ziet komen in de game dan zijn het stock-fotos van Skyfall. Er werd zelfs gesproken dat de game meer op een PowerPoint lijkt. Ook de vele ‘in app’- aankopen om verder te kunnen komen werd als storend ervaren.

Glu Mobile dook in de wereld van de James Bond-games nadat in 2013 Activision gestopt was met de ontwikkeling en niet langer voor een licentie wilde betalen. Of er in de toekomst weer games gaan komen is niet bekend.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken