James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Freida Pinto als Bondgirl?

Freida Pinto als Bondgirl?

De Britse tabloids vallen over elkaar heen wat dit “nieuws” betreft.

 

 

Het is stil rond Bond 23. Zo stil dat Britse tabloids als The Daily Mirror eigen nieuwsberichten over Bond 23 gaan verzinnen. Freida Pinto werd bekend in de film Slumdog Millionaire uit 2008. Ze speelde de rol van Latika.

Volgens de tabloids wordt Freida Pinto de nieuwe bondgirl in een film die zich in Afghanistan af gaat spelen. De film wordt volgens The Daily Mirror geregisseerd door Sam Mendes.

Maar er zijn door productiemaatschappij EON Productions helemaal geen uitspraken gedaan over dit “nieuws”. Men heeft wel iets anders (MGM) aan het hoofd. Het enige wat EON Productions heeft bevestigd is dat er een nieuwe bondfilm komt met Daniel Craig in de rol van James Bond. Neal Purvis, Robert Wade en Peter Morgan schrijven het scenario en verhaal.

Opvallend is dat vele nieuwsbureaus over de hele wereld het “nieuws”, dat Pinto de nieuwe bondgirl zou worden, klakkeloos overnemen. U kunt het vinden op Belgische en Nederlandse websites en in kranten. Er is ook nog een ander gerucht. Actrice Olivia Wilde (bekend van de serie House) zou ook een belangrijke rol in de film gaan spelen.

Beide dames ontkennen alle geruchten. Wilde deelde via haar Twitter account mee dat ze helemaal niet gevraagd is voor de film. De zakenwaarnemer van Freida Pinto verklaarde aan de Indianse televisiezender NDTV dat zijn protegé niet is gevraagd voor een rol in de drieëntwintigste James Bondfilm.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken