James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Filmcrew Skyfall in Elstead, Surrey

Filmcrew Skyfall in Elstead, Surrey

De filmploeg van de James Bond film Skyfall is voorbereidingen aan het treffen in Elstead, Groot Brittannië. De plaats ligt in het graafschap Surrey. Volgens Godalming People zijn erin en rond Elstead bordjes te zien met nummer 23 erop. Skyfall is de drieëntwintigste James Bond film.

Dit duidde ook in Londen de route naar de filmsets aan. De beveiliging is scherp. Men vroeg een beveiliger naar de reden van alle commotie en deze antwoordde dat het om een legeroefening ging.

De website verteld dat er een belangrijke scene uit het persoonlijke leven van 007 opgenomen gaat worden. In de omgeving van Elstead bevinden zich een aantal oefenterreinen van het Britse leger.

De locaties zijn zeer geliefd bij filmproducenten. Ook bij die van de James Bond franchise. In 2002 nam de crew van Die Another Day er delen van de hovercraft chase op.

Meer informatie over Skyfall vind u in ons dossier.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken