James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Factory Entertainment hint op nieuwe producten

Factory Entertainment hint op nieuwe producten

Factory Entertainment, producent van film en James Bond-merchandise, komt met een of meerdere nieuwe James Bond-producten. Dat laat het bedrijf weten op hun Facebookpagina. Met de tekst: ” …I feel I know you, although I never thought we would ever really meet… AGAIN! We’re going to need a couple of Martini’s to celebrate our latest news, sure to shake things up! Stay tuned, it’s coming BACK!” en een afbeelding van het ontwerp van de Golden Gun weten wij genoeg.

Welke producten we tegemoet kunnen zien blijft gissen. Redactielid Johan Antes reageerde op het bericht met een foto van de S.D. Studios en Factory Entertainment Golden Gun, waarop het bedrijf reageerde: “That might be a trio in 2018!“. Wellicht dat dus in 2018 wederom de Golden Gun verschijnt. Maar Factory Entertainment reageerde ook op een bericht met “Can’t stop humming Shirley Bassey now”. Kortom, het is nog heel onduidelijk wat we kunnen verwachten van het bedrijf en kijken er wel reikhalzend naar uit!

Factory Entertainment is in de afgelopen jaren met de volgende producten op de markt gekomen:
– Spectre-ring uit From Russia With Love;
– Tracking divice uit Goldfinger;
– Golden Gun uit The Man With The Golden Gun;
– Tarotkaarten uit Live And Let Die;
– Stalen gebid van Jaws uit The Spy Who Loved Me en Moonraker.
Laser-pistool uit Moonraker;
Rebreatherset uit Thunderball en Die Another Day;
– GoldenEye wapensysteem uit GoldenEye;
Q-speldje uit Quantum of Solace.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken