James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Everthing or Nothing DVD release

Everthing or Nothing DVD release

Op 28 januari 2013 verschijnt de documentaire Everything or Nothing The Untold Story of 007 op DVD. Deze documentaire markeert 50 jaar James Bond geschiedenis op het witte doek en verteld op een unieke wijze het verhaal van Bond. Het begint bij Ian Fleming en eindigd met de opname van Skyfall. Uniek is dat bijna alle James Bond-acteurs, behalve Sir Sean Connery, openhartig spreken over hun ervaring als Bond. Vooral George Lazenby heeft zijn verhaal verteld wat vele al kende maar hij bijna altijd ontkende.

De film heeft vooral in Groot-Brittanie in de bioscopen gedraaid. In Nederland is de film eenmalig vertoond voor de pers. Of de DVD ook in Nederland verkrijgbaar is is (nog) niet bekend gemaakt, net als de release van een eventuele Blu-ray. Hieronder de cover.

250-350_dvd_EON

 

eind

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken