James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Er is een kleine Craig op komst

Er is een kleine Craig op komst

Rachel Weisz, de echtgenote van Daniel Craig, is zwanger. Ze onthulde dit nieuws in een artikel over haar leven dat vandaag verscheen in de New York Times. De actrice verwacht haar eerste kindje van haar man, Daniel Craig (50), met wie ze inmiddels 7 jaar getrouwd is. Ze hebben beiden al een kind uit een eerder huwelijk. Weisz een zoon van 11, Craig een dochter van 25.

Daniel and I are so happy. We’re going to have a little human. We can’t wait to meet him or her. It’s all such a mystery.

James Bond Nederland feliciteert de aanstaande ouders. Mochten er mensen verlegen zitten om cadeau ideeën, Aston Martin maakt ook voor het jongste lid van de familie Craig een gepast vervoersmiddel.

 

 

Redactie

James Bond Nederland is het grootste online James Bond-platform van de Benelux en heeft als doel liefhebbers van 007 van nieuws, verdiepende artikelen en andere mooie content te voorzien.

ReizenReizen

1 reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • De ongeboren kleine Craig heeft al een flinke vinger in de pap bij EON. Naast dat de distributierechten nog niet verkocht zijn en Danny Boyle zo nodig eerst een comedy (!) moet regisseren, zal de kleine Craig wel de druppel zijn die de emmer doet overlopen en de geplande premièredatum in de prullenbak doet belanden. Papa moet immers luiers vervangen in plaats van de held uithangen.
    Tja, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd!

BoekenBoeken