James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Daniel Craig: “I want to go out on a high note”

Daniel Craig: “I want to go out on a high note”

Afgelopen week werden de geruchten bevestigd: Daniel Craig blijft aan als James Bond. Tijdens zijn media optreden in The Late Show with Stephen Colbert maakte de acteur een einde aan de jarenlange speculaties. Daarnaast gaf de acteur ook aan dat de volgende Bond-film wel eens zijn laatste kan zijn. En waarom.

Tijdens het afronden van het Amerikaanse televisieprogramma vroeg Colbert of het zijn laatste film zou zijn.

I think, this it. I want to go out on a high note.

En daar bleef het eigenlijk wel bij.

Het lijkt er daarmee op dat Daniel Craig niet geheel tevreden was over Spectre. En dat is natuurlijk enigszins logisch. Spectre bracht ruim 400 miljoen minder op dan zijn voorganger, Skyfall. Daarnaast staat de film bij veel mensen zeker niet in de top 3. Terwijl Casino Royale en Skyfall veel populairder zijn.

Dat betekent dat Daniel Craig wil stoppen tijdens het hoogtepunt. En dat hoogtepunt moet Bond 25 worden, toch?

Of het echt zijn laatste film word is niet geheel zeker. Uit zijn reactie kunnen we opmaken dat het allemaal nog niet bepaald is. Als we naar zijn leeftijd kijken, dan zal Bond 25 zijn laatste film worden.

Bond 25

De bevestiging van Daniel Craig is tevens de eerste aangekondiging van een castlid van de nieuwe film. Wie de film gaat regisseren en wie de bijrollen gaan vertolken is nog niet bekend. Wat aannemelijk is is dat de rollen van Miss Moneypenny, Q en M door dezelfde personen worden vertolkt. Sam Mendes keert niet terug, aldus de regisseur.

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

5 reacties

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Odd spectre was de minste D.G. film. E’en miss most de film redden. Hadden ze geen beter script. Ook vraag ik me nog steeds af wat de dochter van me in de film rechtvaardigde. Haar vader was inmiddels dood, en zij wist niks bijzonders. Een man om haar uit te schakelen was voldoende geweest. Nee een heel bataljon is er op uitgestuurd, en dat allemaal omdat zij in één scene een mooi figuur heeft. Nee dit is in mijn top 3 slechtste 007 films.

  • Ik vond persoonlijk SPECTRE ook tegenvallen (misschien te hoge verwachtingen?) maar ik kijk zeker uit naar Bond 25. Ik ben aan het aftellen tot november 2019 door elke maand met mijn zoon één Bond film te kijken.

    Ik hoop dat ze de verhaallijn doorzetten en dat Christoph Waltz terugkeert als Blofeld. Ik kan de continuïteit waarderen en gun ook Waltz een tweede kans om een sterkere villain neer te zetten dan in SPECTRE.

    Aan de andere kant, ik had het stiekem ook helemaal niet erg gevonden als ze met een nieuwe acteur waren doorgegaan (en daarmee ook hopelijk terug naar de tweejaarlijkse cyclus!).

BoekenBoeken