James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Eerste publieke optreden Bondauteur Deaver

Eerste publieke optreden Bondauteur Deaver

Jeffrey Deaver maakt volgend jaar in januari zijn debuut als Bondauteur. Hij is voor het eerst in die rol aanwezig op een festival in Dubai, VAE.

 

Project X is de nieuwe James Bond boek. Het boek heeft nog geen titel en verschijnt op 28 mei 2011. Jeffrey Deaver, een bekende Amerikaanse auteur, schrijft het boek.

Op 18 januari heeft hij zijn eerste publieke optreden als James Bondauteur. Deaver is aanwezig op het Emirates Lit Fest in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Hier hebben bondfans en belangstellenden de kans om Deaver te ontmoeten en vragen te stellen.

Daarnaast signeert Deaver ook een speciale plaquette welke de lezer in Project X kan steken zodat zijn of haar exemplaar alvast is “gesigneerd”.

De schrijver zal waarschijnlijk ook vertellen over het verhaal van Project X waarover zeer weinig tot niets van bekend is.

James Bond Nederland heeft in augustus een interview met Deaver gehad en ook hier heeft hij niets losgelaten over het verhaal.

Het feest vindt plaats in het Al Mamzar Theater in Dubai. De ticketverkoop start op 3 januari.

Meer informatie vindt u in ons dossier Project X.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken