James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Detroit Symphony Orchestra: Bond and Beyond

Detroit Symphony Orchestra: Bond and Beyond

tumb-rode loperHet orkest organiseert in 2010 een aantal concerten met James Bondmuziek.

 

 

Muziek en James Bond zijn met elkaar verbonden. Meestal hebben we het over de titelmuziek die in het verleden gezongen is door Shirley Bassey, Chris Cornell, Louis Armstrong, Lulu, Nancy Sinatra, Tina Turner en vele anderen.

Maar er is ook veel muziek door componisten voor in de films gemaakt. Hierbij kunt u denken aan John Barry, Monty Norman, David Arnold, Bill Conti en Nicolas Dodd.

The Detroit Symphony Orchestra geeft in april 2010 vier concerten getiteld Bond and Beyond. Hierin staat de muziek van James Bond centraal. Het orkest wordt gedirigeerd door Michael Krajewski. De data zijn:

  • Dinsdag 15 april 2010 om 10:45u,
  • Dinsdag 15 april 2010 om 20:00u,
  • Vrijdag 16 april 2010 om 20:30u,
  • Zaterdag 17 april 2010 om 20:30u.

Het concert wordt gegeven in het Max M. Fischer Music Center in Detroit, Michigan, Verenigde Staten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van The Detroit Symphony Orchestra. Prijzen tussen de 19 en 48 dollar per persoon.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken