James Bond Nederland
David G. Wilson over Bond 23
Home » Nieuws » David G. Wilson over Bond 23

David G. Wilson over Bond 23

Wilson is producent van de nieuwe James Bond games Blood Stone en Goldeneye 007.  Maar het meest bekend is hij toch als zoon van Michael G. Wilson. 

 

David G. Wilson is de zoon van producent Michael G. Wilson (foto). Micheal maakt samen met Barbara Broccoli de James Bondfilms. David is producent van de twee nieuwe James Bondgames Goldeneye 007 en Blood Stone. In een interview met IGN vertelde hij over Bond 23.

“We houden de ontwikkelingen rond Metro Goldwyn Mayer Inc. goed in de gaten. We steunen ze in deze moeilijke periode en willen graag weer verder met het maken van films. MGM is bezig om hun financiële problemen op te lossen.”

“Er wordt op het moment niet aan een script voor Bond 23 gewerkt. Er is wel een begin gemaakt maar door de problemen bij MGM staat de ontwikkeling ervan stil.”

Sam Mendes

Volgens David G. Wilson is Sam Mendes nog steeds betrokken bij het project: “Hij is erg blij met het feit dat hij deze film mag gaan maken en kan niet wachten om te beginnen. Maar het heeft ook met tijd te maken of hij wel beschikbaar is.”

“Sam is een veelgevraagde regisseur. Er is een kans dat hij verder moet met een ander project dan Bond 23. Daarom moeten we optimistisch blijven en geduld hebben.”

IGN vroeg Wilson of er een startdatum voor productie is: “Er is een plan om door te gaan. we hopen dat we volgend jaar verder kunnen.”

Het meest opvallende aan dit bericht is dat David G. Wilson min of meer heeft bevestigd dat Sam Mendes de film gaat regisseren.

EON Productions heeft officieel aangegeven dat Mendes bij de film is betrokken in een adviserende rol. Volgens David Wilson ligt dit anders.

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.