James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » David Arnold over Bond 23

David Arnold over Bond 23

Componist David Arnold spreekt over zijn carrière in een interview. Hij heeft het ook kort over Bond 23 en eventuele plannen voor 50 jaar Bond.

 

Project Bond 23 staat voorlopig stil. David Arnold vertelde hierover in een openhartig interview met de Engelse website Skidmark:

“Ik zal niets zomaar aannemen. Maar ik denk dat ik wel weer aan Bond 23 zal meewerken. Officieel weet ik nog van niets. Ik heb ook echt geen idee wanneer we eventueel gaan beginnen aan Bond 23. We moeten voorlopig afwachten hoe de situatie met MGM zich ontwikkeld. Ik denk dat de film een jaar na de verkoop van MGM kan gaan verschijnen.”

“Natuurlijk, ik heb met de producenten gesproken over het project. Ik werk nog steeds bij EON Productions. Als James Bond vijftig jaar bestaat ga ik waarschijnlijk ook iets doen om het jubileum kracht bij te zetten.

Hierover ben ik met Barbara (Broccoli) en Michael (Wilson) in gesprek. Ik weet niet of het gaat gebeuren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik er niet bij betrokken wordt. Je weet het nooit.”

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken