James Bond Nederland
Danger Society: A Young Bond Dossier verkrijgbaar
Home » Nieuws » Danger Society: A Young Bond Dossier verkrijgbaar

Danger Society: A Young Bond Dossier verkrijgbaar

young-bond-algemeenUPDATE Bij een aantal (web)winkels is het boek een aantal dagen voor de officiële release al te koop.

 

UPDATE: Vanaf donderdag is een exclusieve gesigneerde versie te verkrijgen van het boek bij Ian Fleming Publications. Volgens het persbericht gaat het om een extreem kleine oplage en liefhebbers moeten dan ook snel zijn. Het boek is vanaf donderdag te bestellen op de website www.ianfleming.com.

Boeken verschijnen soms eerder dan gedacht. Dit kan te maken hebben met de afspraken die de uitgever met een aantal boekenketens heeft gemaakt. The Independent Bookstore is er een mooi voorbeeld van. Ze bieden Danger Society: A Young Bond Dossier al aan. De winkel komt ook met een gesigneerde speciale uitgave. Dit meldt The Young Bond Dossier. Charlie Higson heeft in deze exemplaren zijn handtekening gezet.

Het boek is nu te bestellen via de websites van Amazon.co.uk en waterstones.com. Prijzen variëren. De algemene verkoopprijs ligt op 12 pond 99. Officieel gaat het boek op 29 oktober in de verkoop.

Danger Society: The Young Bond Dossier bevat veel informatie over de Young Bondverhalen. Locaties, bondgirls, vrienden, missies en auto`s zijn vertegenwoordigd. Charlie Higson maakte ook een flink aantal locatiefoto`s. Illustrator Kev Walker zorgt voor mooie tekeningen. In het boek vinden we ook een kort verhaal over James Bond getiteld A Hard Time To Kill.

Spoilers!

Het verhaal speelt zich af tussen Hurricane Gold (Goudstorm) en By Royal Command. Na zijn verblijf in Mexico met zijn tante Chairmain reist Bond met een luxe jacht door de Caribbean. In Guadeloupe ontmoeten ze een kapitein van een oceaanstomer. Hiermee reizen ze terug naar Europa. Helaas is de schurk Emil Lefebvre van plan om deze reis te verstoren…

Jorrit van der Valk

Jorrit van der Valk richtte in 2006 samen met een kennis het platform James Bond Nederland op. Met als doel Nederlandse en Vlaamse 007 liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheime agent. Zijn meest memorabele film is The World Is Not Enough, overigens de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.