James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Craig over Bond 23

Craig over Bond 23

Daniel Craig is aanwezig op de Comic Con in San Diego voor zijn nieuwe project Cowboys and Aliens. Hij sprak kort over Bond 23.

 

Empire Magazine is een film en entertainment blad. Het is daarom aanwezig op de Comic Con in San Diego. De Comic Con is een groot evenement over films, televisie en meer. Daniel Craig is hier aanwezig om zijn nieuwe film Cowboys and Aliens (2011) te promoten.

Craig speelt hierin de rol van Zeke Johnson. Een film die zich afspeelt in 1873. Het dorp waar Johnson op bezoek is wordt aangevallen door aliens. Dit zorgt voor een strijd tussen de aliens en de dorpelingen onder leiding van Colonel Dollarhyde (Harrison Ford).

Daniel Craig sprak op de Comic Con over Bond 23: “Het bondproject staat stil. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik zo snel mogelijk weer wil beginnen.” Dit meldt Empire via Twitter.

Michael Wilson sprak al eerder deze week over Bond 23. Hij heeft er vertrouwen in dat ze snel weer beginnen met het project.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken