James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Concept cover Franse By Royal Command

Concept cover Franse By Royal Command

Het boek By Royal Command verschijnt langzaam in Europese landenversies buiten Groot Brittannië. Er is een concept cover voor Frankrijk gemaakt.

 

Nederlandse fans moeten nog even wachten. Pimento Kinderboeken heeft verklaard dat de Nederlandse versie van By Royal Command dit jaar verschijnt. Een titel is nog niet bekend.

In Frankrijk verschijnt By Royal Command op 9 april. Dit meldt The Young Bond Dossier. De Franse titel van het boek is Par Ordre De Sa Majeste.

Er is ook al een concept cover van het boek gemaakt. Deze is te bekijken op de website van The Young Bond Dossier. Op de cover zien we de welbekende Union Jack en het logo van de Young Bond serie. Het boek wordt uitgegeven door Gallimard Jeunesse.

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken