James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Charlie Higson over de toekomst van Young Bond

Charlie Higson over de toekomst van Young Bond

Op campagne voor zijn nieuwe boek The Enemy in Nieuw Zeeland heeft Higson kort over de Young Bond boekenserie gesproken.

 

 

Charlie Higson is bezig aan een wereldwijde promotietour voor zijn horror-thrillerboek The Enemy. Een boek dat gericht is op jongvolwassenen en zich in en Londen afspeelt, de stad waar Higson zelf woont. Het boek gaat over vleesetende zombies in de toekomst.

The New Zealand Herald sprak met Charlie Higson. Hij vertelde dat de Young Bondboeken veel op The Enemy lijken. De boeken bevatten veel actie en hebben Londen als basis. Higson is dol op Londen. Zowel de hoofdrolspelers in de Young Bondboeken als in The Enemy gaan veel op avontuur. Ze maken veel van de actie zelf mee en lossen dingen op die ze weer een stap verder brengt.

De Young Bondserie was eigenlijk één lang verhaal. Met een begin, een middenstuk en een eind. Het verhaal over de jonge James Bond is dus eigenlijk klaar. Eigenlijk klaar…maar niet helemaal. Higson verteld dat zijn uitgevers het succes van de Young Bondserie net als hij hebben gezien.

Charlie gaat er de tijd voor nemen om een mogelijk nieuwe verhaallijn te bedenken voor Bond. De geheim agent zou dan waarschijnlijk naar een andere school gaan en volwassener worden. Higson heeft nooit gezegd dat er helemaal geen nieuwe boeken meer komen. We wachten af.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken