James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Burgermeester Dubrovnik: ‘Gesprekken opnames Bond 25 in vergevorderd stadium’

Burgermeester Dubrovnik: ‘Gesprekken opnames Bond 25 in vergevorderd stadium’

Wederom een nieuwtje rondom Bond 25. Een jaar geleden meldde MI6 al dat de Kroatische stad, Dubrovnik, potentieel is voor Bond 25. En niks blijkt minder waar. Burgermeester Andro Vlahušić van Dubrovnik bevestigde gisteren tijdens een persconferentie dat de gesprekken met EON Productions, dé producent van James Bond, in vergevorderd stadium zijn. Daarnaast gingen de gesprekken specifiek over de nieuwe James Bond film.

In een interview met het Kroatische Portal Oko verklaarde de burgermeester: “James Bond is in an advanced stage of negotiations.” De persconferentie stond in het teken van de verfilming van de Robin Hood, die ook in de stad zal plaatsvinden. Ook word hier een deel van de volgende Star Wars film opgenomen. Dubrovnik is geen vreemde keuze en vrij populair onder filmmakers. Het land Kroatië kent een goed klimaat en staat bekend om de oude huizen met oranje daken.

In Rovinj, in het Noord-Westen van Kroatië, werd de Heineken commercial opgenomen waarin Daniel Craig exclusief te zien was om het Nederlandse biermerk te promoten. Craig heeft al zijn scènes trouwens voor een green screen opgenomen en is helemaal niet in het land geweest maar dit ter zijde.

En na dit nieuws lijkt de kans groot dat James Bond ook in actie komt in deze stad. Dubrovnik staat bekend als een vrij oude havenstad met prachtige blauw wateren. Ook een kenmerk van de stad zijn de oude gebouwen met oranje daken.

Of we Bond over het water zien gaan of over de daken? Dat is toch echt nog afwachten.

Wil je meer weten over de Lotus Esprit S1? Kijk dan even in onze wiki.

 

Joey Verseput

Joey is sinds Die Another Day liefhebber van James Bond-films, boeken en gadgets. Daarnaast is hij gek op films met Roger Moore als 007.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken