James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Boyd over Solo

Boyd over Solo

[column width=”600px” padding=“5%”]Auteur William Boyd zal voor het eerst over het nieuwe James Bond-boek spreken op de dag van release. Het boek, genaamd Solo, verschijnt op 26 september dit jaar. Boyd zal spreken over het boek tijdens een groots event in de Queen Elizabeth’s Hall in Londen. Tijdens het evenement zal de auteur in gesprek gaan met Olivia Cole, literair redacteur van GQ magazine. Tijdens het gesprek zal gesproken worden over Ian Fleming en hoe Boyd het ervoer om in de voetstappen van Fleming te staan. Na afloop is er tijd om het boek Solo te laten signeren. Naast William Boyd is ook Lucy Fleming aanwezig.

Wie aanwezig wil zijn bij dit event kan tickets kopen via de website van Southbank Centre, waar de Queen Elizabeth’s Hall een onderdeel van is. Klik hier voor de website.[/column]

[column width=“320px” padding=“5%”]230_solo
[/column]
[end_columns]

Merlijn Kuiper

Merlijn is sinds zijn dertiende gek van de James Bond-films. Later is hij zich gaan verdiepen in het leven van Ian Fleming en de James Bond-boeken. In 2006 was hij samen met Jorrit de oprichter van James Bond Nederland. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen blad, Bondesque Magazine, waarin hij de verdieping opzoekt.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken