James Bond Nederland
Films en seriesFilms en series
Home » Nieuws » Bond Racegame: 007 bekend?

Bond Racegame: 007 bekend?

tumb-cos-gameEen Engelse acteur heeft in een interview gezegd dat hij James Bond wordt in de nieuwe racegame van Activision.

 

De Engelse acteur Adam Croasdell uit de populaire soapserie Eastenders wordt volgens de website Digital Spy de nieuwe James Bond in de videogame. Volgens Activision wordt het een racegame welke op geen enkele film is gebaseerd. Dit doet ons denken aan het totaal geflopte 007 Racing van EA Games uit 2000 waarin de speler missies met verschillende voertuigen waarin James Bond heeft gereden moet uitvoeren.

Adam Croasdell verteld in een interview met BBC Asia (volgens Digital Spy) dat hij net de opnames voor de nieuwe game heeft afgerond.  Hij vond het een aparte ervaring. Maar waarom koos Activision als dit allemaal al waar is niet voor superster en huidige James Bond, Daniel Craig? In het interview vinden we daar geen antwoord op.

250-115-activision-2008-002 250-115-activision-2008-003

Croasdell gaat verder: “Je wordt in een pak gehesen waarna je allerlei poses moet aannemen, lopen rennen schieten van dat soort dingen. 60 camera`s volgen je. Dit is waarschijnlijk de toekomst van het maken van een videogame.”

Maar Adam verteld niet of hij ook de stem van 007 heeft ingesproken. Activision heeft enkel bevestigd dat het in 2010 met een nieuwe James Bondgame komt. Er zijn geen verdere uitspraken gedaan.

Jorrit van der Valk

Grondlegger van James Bond Nederland in 2006. Heeft als doel Nederlandse en Vlaamse 007-liefhebbers van James Bond nieuws te voorzien. Jorrit maakt graag videoproducties voor James Bond Nederland en heeft een passie voor de geheim agent. Zijn favoriete film is The World Is Not Enough, de eerste Bond-film die hij in de bioscoop zag.

ReizenReizen

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

BoekenBoeken